Op meerdaagse in de natuur – Outward Bound België neemt je mee op pad

Outward Bound is de organisatie waarop we beroep doen voor de meerdaagse in de natuur. Het is een organisatie die constant werkt rond leren, op de werkvloer, in het onderwijs en daarbuiten. Ze hebben ervaring met grote bedrijven, met klasgroepen en groepen in het hoger onderwijs. Ze werken voor business scholen zoals Vlerick en Insead in Parijs.

Onderstaand een artikel over één van hun cases, bron:

https://www.outwardbound.be/nl/mensen-laten-groeien/young-high-potentials


Outward Bound laat Young Potentials groeien

Outward Bound is een inspirerende sparringpartner die junior managers helpt om hun rugzak te vullen met skills en competenties die nodig zijn om te kunnen groeien in hun job én binnen uw bedrijf. Met interactieve trainingen en resultaatsgerichte coachingsessies verruimen we hun professionele perspectieven en versterken we hun kracht, passie en drive.

>> Outward Bound wil jong aanstormend talent niet alleen mentaal, cognitief en emotioneel stimuleren, maar ook bewust uitdagen om met een sterke focus grenzen te verleggen.

Outward Bound laat Young Potentials voelen
Ervaren coaches houden deelnemers een spiegel voor zonder met de vinger te wijzen: wie ben ik, wat zijn mijn sterktes, wat wil ik bereiken en welke weg moet ik daarvoor afleggen? We zetten 100% in op ‘ervaren’ en ‘voelen’ en kunnen snel schakelen en terugkoppelen tijdens elke interventie. Samen zoeken we naar verrijkende antwoorden en heldere inzichten waardoor we grote stappen zetten in de persoonlijke ontwikkeling van uw beloftevolle medewerkers.

Outward Bound werkt een programma uit waarin we:

  • Een authentiek klimaat creëren waar deelnemers van elkaar leren
  • Mensen bewust maken van hun groeimogelijkheden
  • Intrinsieke motivatie van talenten blootleggen
  • Inzicht geven in drijfveren, kwaliteiten, patronen, sterktes, valkuilen
  • Actief werken op skills en competenties in leidinggeven
  • Ruimte maken voor ervaringen, inzichten en groei
  • Prestaties en ROI verhogen zowel individueel als en in teams

Meer lezen?

Check de website: https://www.outwardbound.be/nl/stories-cases